Noi numiri în posturi de conducere din direcțiile regionale CNAIR

Noi numiri în posturi de conducere la nivelul mai multor Direcții Regionale de Drumuri și Poduri din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR – SA.

Începând cu data de 10 ianuarie 2023, Robu Sorin va ocupa funcția de director regional al Direcţiei Regionale Drumuri Poduri din Buzău, pe o durată determinată de 6 luni.

Tot de la 10 ianuarie, Lazie Bogdan va funcția de director Întreținere al Direcţiei Regionale Drumuri Poduri din Timișora, pe o durată determinată de 6 luni. Căpăstraru Răzvan Adrian, va ocupa pe o durată determinată de 6 luni fucția de director adjunct Întreținere.

Marcu Nicolae va ocupa funcția de Director Direcția Implementare Proiecte al Direcţiei Regionale Drumuri Poduri din Constanța, pe o durată determinată de 6 luni, începând cu 12 ianuarie 2023.

Ciobotaru Mihail, pe o durată determinată de 6 luni, începând cu data de 28 decembrie 2022, va ocupa funcția de Director Implementare Proiecte al Direcţiei Regională Drumuri Poduri din Iași.

Zacrețchi Viorel, pe o durată determinate de 6 luni, începând cu data de 28 decembrie 2022, va ocupa funcția de Director Adjunct Întreținere al Direcţiei Regională Drumuri Poduri din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...