Noi reguli de intrare în Germania de la 1 august. Pot intrara în țară doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală

Germania a anunțat că începând de duminică, 1 august, nu vor mai putea intra în țară decât persoanele care pot face dovada vaccinării sau a trecerii prin boală.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că autorităţile germane solicit documente care să dovedească vaccinarea sau faptul că persoana în cauză a trecut prin boală. Actele pot fi prezentate pe hârtie sau în format electronic şi trebuie redactate într-una dintre limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă.

Dovada vaccinării este acceptată numai dacă schema de vaccinare cu un vaccin omologat la nivelul Uniunii Europene este completă şi au trecut cel puţin 14 zile de la administrarea ultimei doze de vaccin, iar dovada infectării anterioare cu virusul SARS-CoV-2 şi, implicit, a vindecării se face în baza unui test de laborator efectuat cu cel puţin 28 de zile, dar nu cu mai mult de 6 luni înainte de intrarea pe teritoriul german, menţionează sursa citată.

De asemenea, dovada testării pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se face prin prezentarea rezultatului negativ al unui test tip PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul german sau al unui test antigen efectuat cu cel mult 48 de ore înainte.

Regulile se aplică indiferent de modalitatea de acces pe teritoriul german (aeriană, terestră, navală).

8 COMENTARII

  1. Omegle.Word is the site where the most beautiful chats of people living in foreign countries are online. If you want to meet and mingle with people from different cultures, make lasting friendships and have fun, you should definitely visit this site.

  2. Shagle video chat. The number of active users of Shagle is increasing day by day. In general, more than 50 thousand people visit the site during the day. You can reach thousands of active people at any time of the day. It offers its users a unique video chat facility.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...