Numărul de treceri prin turnichetele din Poiana Brașov, aproape egal cu cel de anul trecut înainte de pandemie

Peste 1,3 milioane de treceri prin turnichetele din Poiana Braşov au fost înregistrate în lunile ianuarie şi februarie, număr aproximativ egal cu cel raportat în perioada similară a anului trecut.

De la 1 ianuarie, dată la care au fost deschise primele pârtii, s-au înregistrat 1,31 milioane de treceri prin turnichete, în timp ce anul trecut, în perioada similară, când nu existau restricţiile impuse de pandemie, inclusiv obligativitatea reducerii la jumătate a numărului de persoane transportate de instalaţiile pe cablu, numărul acestora a fost de 1,39 milioane, transmite Agerpres.

Anul acesta, zilele cele mai aglomerate în Poiana Braşov s-au înregistrat în februarie, pe data de 3, şi în weekendul 19-21, cu peste 30.000, respectiv, aproape 100.000 de treceri.

Primăria Braşov a mai anunţat că, începând de marţi tarifele pentru transportul pe cablu s-au redus cu aproximativ 50% în timpul săptămânii, urmând ca, de săptămâna viitoare, această reducere să fie valabilă şi în weekend. 

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...