Oficial rus: „România vrea să atace Transnistria și să anexeze Republica Moldova”

Politologul Serghei Markov a declarat pentru Pravda că „România, cu sprijinul NATO și cu participarea armatei ucrainene, intenționează să pună mâna pe Transnistria”.

Serghei Alexandrovici Markov, vicepreședintele Forumului rus pentru afaceri internaționale, copreședintele Consiliului Național Strategic al Rusiei și fost consilier al lui Vladimir Putin, susține că România vrea să atace Transnistria cu sprijinul NATO, urmând apoi să anexeze Republica Moldova, scrie Pravda, potrivit antena3.ro.

Markov a declarat că armata română a fost deja „dislocată” în Moldova și urmează „provocări militare, urmate de un atac”.

Markov a susținut, pentru ziarul rus, că „România, cu ajutorul NATO și cu participarea armatei ucrainene, vrea să pună mâna pe Transnistria și să efectueze represalii politice masive împotriva tuturor susținătorilor Rusiei.

Acest lucru va pune Rusia într-o poziție foarte dificilă. După operațiunea militară, România plănuiește anexarea Moldovei”, a spus Markov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...