Operatorul telegondolei defecte din Sinaia, amendat de ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor l-a sancționat pe operatorul telegondolei din Sinaia, după ce oamenii au stat ore în șir la o coadă imensă ca să ajungă la pârtie, în timp ce telegondola era defectă. În tot acest timp, biletele erau puse în vânzare.

15.000 de lei este amenda dată de ANPC în cazul telegondolei din Sinaia, în urma problemelor tehnice de luni.

Luni s-a creat o coadă uriașă la telegondola care face legătura între cota 1.400 și 2.000, „din cauza depunerilor de gheață și chiciură în zona rolelor, a cablului și a pilonilor. Mai mult, la încercarea de degivrare a sistemului, două role s-au spart și au fost înlocuite”, a anunțat ANPC într-un comunicat.

Instalația nu a funcționat timp de 4 ore, însă biletele au fost puse în vânzare în continuare până când oamenii s-au revoltat.

În urma reclamaților a fost demarat un control. O echipă ANPC fiind trimisă la fața locului, unde au fost găsite mai multe nereguli, operatorul tehnic fiind amendat cu suma de 15.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...