Operatorul telegondolei defecte din Sinaia, amendat de ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor l-a sancționat pe operatorul telegondolei din Sinaia, după ce oamenii au stat ore în șir la o coadă imensă ca să ajungă la pârtie, în timp ce telegondola era defectă. În tot acest timp, biletele erau puse în vânzare.

15.000 de lei este amenda dată de ANPC în cazul telegondolei din Sinaia, în urma problemelor tehnice de luni.

Luni s-a creat o coadă uriașă la telegondola care face legătura între cota 1.400 și 2.000, „din cauza depunerilor de gheață și chiciură în zona rolelor, a cablului și a pilonilor. Mai mult, la încercarea de degivrare a sistemului, două role s-au spart și au fost înlocuite”, a anunțat ANPC într-un comunicat.

Instalația nu a funcționat timp de 4 ore, însă biletele au fost puse în vânzare în continuare până când oamenii s-au revoltat.

În urma reclamaților a fost demarat un control. O echipă ANPC fiind trimisă la fața locului, unde au fost găsite mai multe nereguli, operatorul tehnic fiind amendat cu suma de 15.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...