Părinții protestează la o școală din cauza unui elev agresiv, care le-a terorizat copiii: A aruncat cu ghiveciul în directoare

Este protest la o școală din Târgoviște din cauza lipsei de reacție a conducerii școlii privind comportamentul unui elev considerat problemă, cu un comportament violent.

La protest au luat parte părinții ai căror copii învață la Școala Coresi din Târgoviște. Aceștia susțin că băiatul, elev în clasa a treia, îi agresează sistematic pe colegii săi, dar și pe profesori. A aruncat cu un ghiveci cu flori chiar și după director, acuză oamenii.

Cel mai recent incident a avut loc în cursul zilei de ieri, când a bătut mai multe fetițe de la clasa întâi. Pe una dintre ele a tras-o de păr și a dat-o cu capul de bancă, alteia i-a aplicat un pumn în burtă, pe holul școlii.

Prostetul a adunat, în total 100 de părinți și bunici. Aceștia s-au adunat în fața unității de învățământ, unde au protestat pașnic și au cerut măsuri concrete, pentru siguranța tuturor copiilor la școală.

Pur și simplu, oamenii nu înțeleg de ce demersurile despre care li s-a tot vorbit de luni de zile, de ce plângerile pe care le-au formulat chiar și la poliție nu au avut niciun rezultat.

„Acest copil nu are ce căuta în mijlocul celorlalți. Îi bate, îi împinge. Vine peste ei în clase, intră peste învățători în timpul orelor. Pleacă din clasa lui, în timpul orelor, și se duce unde își dorește.

Nimeni nu-i face față. A aruncat cu ghiveciul după directoare… Oricând se poate întâmpla o tragedie. Îi împinge pe copii pe scări. Părinții nu iau măsuri cu el. Nu recunosc că are o problemă”, este declarația unuia dintre părinții revoltați, citat de incomod-media.ro

După ce au auzit punctul de vedere al Directorul Școlii Coresi și al celor trei inspectoare, părinții au plecat apoi în marș către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmboviţa și către Prefectură.

Aici, și-au dorit să vorbească cu tatăl băiețelului care le agresează copiii, știind că este angajat al Instituției Prefectului. O delegație de trei persoane a fost primită de prefectul Claudia Gilia și subprefectul Corneliu Sălișteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...