Culisele PSD: De ce Paul Stănescu exclude susținerea lui Mircea Geoană la prezidențiale

Publicat: 14 iun. 2024, 12:16, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în POLITICĂ , ? cititori
Culisele PSD: De ce Paul Stănescu exclude susținerea lui Mircea Geoană la prezidențiale
Paul Stanescu INQUAM_Photos_George_Calin

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că PSD va avea candidat din interiorul partidului la alegerile prezidențiale și este exclusă susținerea lui Mircea Geoană ca independent.

Paul Stănescu a spus că majoritatea liderilor PSD sunt de acord că liderul partidului, Marcel Ciolacu, trebuie să fie candidatul la alegerile prezidențiale.

”Eu v-am spus punctul meu de vedere, de fapt părerea colegilor mei, că nu spun eu singur lucrul ăsta, o spun colegii mei, cu care stau de vorbă: PSD va avea un candidat la prezidențiale un om din interiorul PSD”.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu va fi acel candidat, Paul Stănescu a spus: ”Cutuma partidului cam așa a fost”. În ceea ce-l privește susținerea lui Mircea Geoană ca și candidat independent la prezidențiale, secretarul general al PSD a declarat că este exclus.

„Eu exclud lucrul ăsta. Ca secretar general și membru al PSD, eu exclud o susținere a lui Mircea Geoană ca independent”.

De asemenea, secretarul general al PSD a mai spus că datele pentru alegerile prezidențiale vor rămâne 15 și 29 septembrie.