Performanță. Narcisa Lecușanu, încă patru ani în bordul Federației Internaționale de Handbal

Lumea handbalului mondial și-a ales în aceste zile conducerea pentru următorii patru ani iar printre cei aleși se numără și un român.

La Congresul Federației Internaționale de Handbal (IHF) care loc în aceste zile la Basel-Elveția, familia handbalul mondial și-a ales conducerea pentru următorii patru ani.

Printre cei care au fost aleși în bordul IHF se numără și fosta handbalistă Narcisa Lecușanu, multiplă campioană națională în Macedonia, Germania, Danemarca și România, dar și vicecampioană mondială cu echipa României în 2005 la Sankt Petersburg.

Practic, ea este la al doilea mandat în bordul IHF după cel obținut în 2017. Astfel, pentru următorii patru ani, IHF îl va avea președinte tot pe egipteanul Hassan Moustafa, ajutat de Joel Delplanque-Franța, Anna Rapp-Suedia, Narcisa Lecușanu-România și Frantisek Taborsky-Cehia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...

Papa Francisc, mesaj de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător

Papa Francisc a transmis un mesaj credincioșilor, sâmbătă, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător. Suveranul Pontif îi îndrumă pe aceștia să restabilească echilibrul...