Piedone susține că a fost sunat să renunțe la candidatură: Ce funcție ar primi dacă o va susține pe Gabriela Firea

Publicat: 31 mai 2024, 21:52, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone susține că a fost sunat să renunțe la candidatură: Ce funcție ar primi dacă o va susține pe Gabriela Firea

Cristian Popescu Piedone a dezvăluit recent că a fost contactat de „cineva din PSD” cu o ofertă surprinzătoare: dacă va renunța la candidatura sa pentru Primăria Capitalei și o va susține public pe Gabriela Firea, va primi postul de viceprimar. Declarația a fost făcută în cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN.

„Nu pot să spun că astăzi: Cristian Popescu Piedone se retrage sau va lăsa pe următorul. Am auzit și eu despre aceste zvonuri că voi fi susținut să devin viceprimar general. M-au sunat, mi-au spus clar ca joi să mă retrag,” a declarat Cristian Popescu Piedone, confirmând astfel oferta primită de la PSD. El a subliniat că nu a luat încă o decizie și nu a oferit detalii suplimentare despre cine anume l-a contactat.

Primarul Sectorului 5 a confirmat că apelul avea scopul de a-l convinge să o sprijine pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei. În schimbul acestui sprijin, Piedone ar primi funcția de viceprimar general.

Această dezvăluire vine în contextul intensificării pregătirilor pentru alegerile locale, unde competiția pentru Primăria Capitalei se anunță a fi una acerbă. Gabriela Firea, fostul primar general, își dorește să revină în funcție, iar susținerea unor politicieni influenți precum Cristian Popescu Piedone ar putea juca un rol crucial în campania ei.

Până la luarea unei decizii finale, Cristian Popescu Piedone a lăsat să se înțeleagă că analizează toate opțiunile disponibile și că va comunica public hotărârea sa în timp util.