Prelimnarii CM 2022: Meciul Brazilia – Argentina a fost suspendat, după ce oficiali din sănătate au pătruns pe teren (Video)

Meciul de fotbal Brazilia – Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, a fost suspendat, duminică seară, după doar şapte minute de joc. Oficiali din sănătate au pătruns pe teren pentru a scoate trei dintre fotbaliştii echipei oaspete.

Emiliano Martinez (Aston Villa), Cristian Romero (Tottenham), Giovanni Lo Celso (Tottenham) au fost jucătorii vizați.

Cei trei evoluează la cluburi din Anglia, ţară aflată pe „listă roşie“. Drept urmare, cine soseşte în Brazilia din zona roşie e obligat să stea 14 zile în carantină. Brazilienii susţin că cei trei fotbalişti argentinieni au sosit la Sao Paulo de la Caracas (Venezuela) şi au minţit că ar fi fost în Anglia, în ultimele 14 zile. Sunt şanse mari ca Brazilia să piardă meciul cu 0-3 la masa verde.

Comisia de Disciplină a FIFA urmează să ia o decizie cu privire la acest meci. Brazilia este a doua cea mai îndoliată ţară din lume din cauza Covid-19, cu peste 580.000 de morţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...