Prelimnarii CM 2022: Meciul Brazilia – Argentina a fost suspendat, după ce oficiali din sănătate au pătruns pe teren (Video)

Publicat: 06 sept. 2021, 13:00, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Prelimnarii CM 2022: Meciul Brazilia – Argentina a fost suspendat, după ce oficiali din sănătate au pătruns pe teren (Video)

Meciul de fotbal Brazilia – Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, a fost suspendat, duminică seară, după doar şapte minute de joc. Oficiali din sănătate au pătruns pe teren pentru a scoate trei dintre fotbaliştii echipei oaspete.

Emiliano Martinez (Aston Villa), Cristian Romero (Tottenham), Giovanni Lo Celso (Tottenham) au fost jucătorii vizați.

Cei trei evoluează la cluburi din Anglia, ţară aflată pe „listă roşie“. Drept urmare, cine soseşte în Brazilia din zona roşie e obligat să stea 14 zile în carantină. Brazilienii susţin că cei trei fotbalişti argentinieni au sosit la Sao Paulo de la Caracas (Venezuela) şi au minţit că ar fi fost în Anglia, în ultimele 14 zile. Sunt şanse mari ca Brazilia să piardă meciul cu 0-3 la masa verde.

Comisia de Disciplină a FIFA urmează să ia o decizie cu privire la acest meci. Brazilia este a doua cea mai îndoliată ţară din lume din cauza Covid-19, cu peste 580.000 de morţi.