Premierul României își serbează ziua de naștere pe 1 aprilie. Ce a primit Cîțu de la colegii din Guvern

Premierul Florin Cîțu își sărbătorește ziua de naștere pe data de 1 aprilie. Șeful Guvernului de la București împlinește astăzi 49 de ani.

Întrebat ce își dorește de ziua lui, Florin Cîțu a spus că vrea să se vaccineze cât mai mulți români. 

Doar un singur lucru îmi doresc astăzi, să putem să ne vaccinăm toți cât mai repede. Asta este ce vreau de la toată lumea, să se vaccineze pentru doar așa putem să ieșim din perioada asta. O să ieșim cu bine, o să vedeți că o să ieșim cu toții bine de aici”, a declarat Florin Cîțu la Digi FM.

De ziua sa de naștere, premierul Florin Cîțu a mers împreună cu președintele Klaus Iohannis și cu alți membri ai Guvernului la Institutul Cantacuzino, cu ocazia marcării a 100 de ani de la înființare.

Vicepremierul Dan Brana arătat pe Facebook ce a primit prmierul Florin Cîțu de ziua lui din partea partnerilor din coaliție.

sursa: Facebook / Dan Barna

„Am pus mână de la mână și am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliției, am semnat o felicitare cu urări și gânduri adecvate momentului și i le-am înmânat sărbătoritului”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...