Preşedintele CJ Ilfov, în control pe şantierele din Iflov: „Nu există lucrări de canalizare wireless”

Publicat: 19 apr. 2024, 08:45, de Mariana Olteanu, în Orașul meu , ? cititori
Preşedintele CJ Ilfov, în control pe şantierele din Iflov: „Nu există lucrări de canalizare wireless”

Preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a fost în control pe şantierele din Iflov. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializarea, liberarul a transmis care este stadiul actual al lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare.

Hubert Thuma a menționat că, deși lucrările pot aduce un anumit disconfort temporar, eforturile sunt în direcția corectă pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. În prezent, în zonele precum Măgurele, s-au montat peste 74.000 de metri de conducte pentru apă potabilă, canalizare și refulare, iar extinderea rețelei a fost deja receptată cu succes pe multiple străzi din zonă. De asemenea, Hubert Thuma a subliniat că progresul în alte zone ale județului Ilfov este remarcabil, cu un stadiu de finalizare de peste 80% în localități precum Petrăchioaia, Cernica și Glina, iar în Grădiștea, Gruiu, Moara Vlăsiei și Periș, lucrările sunt aproape de finalizare.

Redăm postarea integrală făcută de Hubert Thuma

”Extinderea rețelelor de apă și de canalizare aduce dezvoltare în județ. Este un proiect foarte important, pe care îl facem cu bani europeni. Știu că lucrările înseamnă disconfort, vă rog să fiți îngăduitori! La final, străzile vor fi aduse la stadiul inițial.
Merg mereu în teren, să verific stadiul lucrărilor. La Măgurele, de exemplu, s-au montat peste 74.000 de metri de conducte (apă potabilă, canalizare, refulare). Tot acolo s-a făcut recepția la extinderea rețelei pe străzile: București, Bulgarului, Chirca, Ciorogârla, Deal, Drum Nou, Eforie, Fulgerului, Jupiter, Neptun, Olimp, Sârbilor, Unirii, Uranus, Venus. Stăm bine și în Petrăchioaia, Cernica, Glina, unde stadiul lucrărilor este de peste 80%. Iar în Grădiștea, Gruiu, Moara Vlăsiei, Periș, stadiul este de aproape 80%. În Ilfov se poate. Din suflet, pentru comunitate.”, se arată în postarea realizată de Hubert Thuma.