Prințul Harry susține că nu s-a îndepărtat niciodată de Casa Regală: „Am făcut ce ar fi făcut orice soț”

Prințul Harry a explicat că el și Meghan Markle „nu s-au îndepărtat niciodată” de familia regală și a făcut „ceea ce ar fi făcut orice soț sau tată”, făcând referire la faptul că a părăsit țara de origine, stând departe de paparazzi și de lumina reflectoarelor.

Prințul Harry a acceptat invitația cunoscutului om de televiziune James Corden de a se plimba amândoi într-un autobuz supraetajat, prin orașul Los Angeles, povestind despre viața de familie și nu numai, scrie Daily Mail.

Prințul a amintit că, în general, primește apeluri pe platforma Zoom din partea Reginei Angliei, că Majestatea Sa i-a trimis lui Archie, băiețelul lui Harry și Meghan, un aparat de făcut vafe, că primul cuvânt pe care l-a spus micuțul Archie a fost „crocodil” și că el și-a dat seama după două întâlniri că vrea să rămână alături de Meghan.

În timp ce se plimbau cu autobuzul supraetajat, Harry a adus vorba în discuție despre decizia de a se muta în California. Traiul din Londra, presiunea casei regale și a jurnaliștilor, i-au afectat sănătatea mentală. Atât el, cât și Meghan au fost de comun acord să părăsească ținutul britanic.

„A fost un mediu cu adevărat dificil, pe care cred că l-au văzut mulți oameni. Așa că am făcut ce ar fi făcut orice tată sau soț. M-am gândit cum să-mi scot familia de acolo. Nu ne-am îndepărtat niciodată și, în ceea ce mă privește, oricare ar fi deciziile luate de acea parte, nu voi pierde vreodată legăturile. Viața mea se află în serviciul public, oriunde m-aș afla în lume”, a fost mesajul Prințului Harry.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...