Prințul Harry susține că nu s-a îndepărtat niciodată de Casa Regală: „Am făcut ce ar fi făcut orice soț”

Prințul Harry a explicat că el și Meghan Markle „nu s-au îndepărtat niciodată” de familia regală și a făcut „ceea ce ar fi făcut orice soț sau tată”, făcând referire la faptul că a părăsit țara de origine, stând departe de paparazzi și de lumina reflectoarelor.

Prințul Harry a acceptat invitația cunoscutului om de televiziune James Corden de a se plimba amândoi într-un autobuz supraetajat, prin orașul Los Angeles, povestind despre viața de familie și nu numai, scrie Daily Mail.

Prințul a amintit că, în general, primește apeluri pe platforma Zoom din partea Reginei Angliei, că Majestatea Sa i-a trimis lui Archie, băiețelul lui Harry și Meghan, un aparat de făcut vafe, că primul cuvânt pe care l-a spus micuțul Archie a fost „crocodil” și că el și-a dat seama după două întâlniri că vrea să rămână alături de Meghan.

În timp ce se plimbau cu autobuzul supraetajat, Harry a adus vorba în discuție despre decizia de a se muta în California. Traiul din Londra, presiunea casei regale și a jurnaliștilor, i-au afectat sănătatea mentală. Atât el, cât și Meghan au fost de comun acord să părăsească ținutul britanic.

„A fost un mediu cu adevărat dificil, pe care cred că l-au văzut mulți oameni. Așa că am făcut ce ar fi făcut orice tată sau soț. M-am gândit cum să-mi scot familia de acolo. Nu ne-am îndepărtat niciodată și, în ceea ce mă privește, oricare ar fi deciziile luate de acea parte, nu voi pierde vreodată legăturile. Viața mea se află în serviciul public, oriunde m-aș afla în lume”, a fost mesajul Prințului Harry.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole