Proteste în Măcin, Tulcea, după ce CNAIR a interzis parcarea în centrul orașului

Astăzi, 18 septembrie, zeci de locuitori din Măcin au protestat, după ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a interzis parcarea și staționarea în centrul urbei, blocând traficul în localitate.

Un protestatar a declarat că acțiunea are loc atât pe trecerea de pietoni din centrul orașului, cât și în trafic.

Sunt 50, 60 de maşini care merg cu viteza legală de 21 de kilometri pe oră. O să mărim zilnic durata protestului până când va veni cineva să vorbească cu noi. Protestul a început la ora 8:30 şi cred că va dura două ore azi (luni – n.r.)”, a declarat Cristian Călin.

Interdicția se aplică pe un segment din drumul european care trece prin centrul orașului Măcin. Astfel, oamenii se tem că le va fi greu să se descurce, în condițiile în care zona respectivă cuprinde mai multe instituții de interes public, dar și societăți private ce nu pot fi aprovizionate fără parcări pe drumul european.

Pe noi nu ne-a întrebat nimeni nimic când au luat decizia. O să protestăm până când se va bloca şi podul de la Brăila”, a mai menţionat Cristian Călin.

Primul protest din Măcin care viza această problemă a avut loc vineri, 15 septembrie, și a durat aproximativ 15 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...