Reacția lui Eugen Trică, după plecarea de la FC U Craiova 1948: „Domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”

Eugen Trică spune că nu are regrete că s-a despărțit de FC U Craiova 1948 și că plecarea a fost făcută de comun acord cu patronatul clubului.

Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost. Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit. Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea„, a spus Eugen Trică, conform Fanatik.

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Eugen Trică, a anunţat nou-promomvata, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Vineri, FC U Craiova 1948, a pierdut meciul disputat pe teren propriu, scor 1-2 cu Academica Clinceni, în etapa a 19-a a Ligii I. Eugen Trică semnase contractul cu clubul pe 9 noiembrie, când l-a înlocuit pe Flavius Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...