Reacția lui Eugen Trică, după plecarea de la FC U Craiova 1948: „Domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”

Eugen Trică spune că nu are regrete că s-a despărțit de FC U Craiova 1948 și că plecarea a fost făcută de comun acord cu patronatul clubului.

Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost. Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit. Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea„, a spus Eugen Trică, conform Fanatik.

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Eugen Trică, a anunţat nou-promomvata, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Vineri, FC U Craiova 1948, a pierdut meciul disputat pe teren propriu, scor 1-2 cu Academica Clinceni, în etapa a 19-a a Ligii I. Eugen Trică semnase contractul cu clubul pe 9 noiembrie, când l-a înlocuit pe Flavius Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...