Reguli pentru spectatorii Festivalului „Enescu”. Participanții se pot testa la Sala Palatului

În ultimele zile ale Festivalului „Enescu” 2021, mai exact între 24 şi 26 septembrie, în intervalul orar 14.00 – 18.00, spectatorii Sălii Palatului se pot testa pentru coronavirus.

Spectatorii se pot testa pentru un tarif promoţional – 45 lei/ test rapid. O echipă Sanador se va afla în holul Sălii Palatului care va asigura serviciul de testare.

Spectatorii festivalului au de asemenea opţiunea de a se testa în clinicile Sanador (în sediile de pe străzile Buzeşti nr. 72, Felix nr. 32, Plevnei nr. 175, Ştefan cel Mare nr. 29). Pentru aplicarea tarifului promoţional, aceştia trebuie să demonstreze că au achiziţionat un bilet la unul dintre concertele Festivalului Enescu.

Începând de joi, 23 septembrie, accesul spectatorilor la toate concertele din cadrului Festivalului Enescu se va face cu biletul valabil şi a prezentării Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente: dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare); test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea concertului; dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore înainte de începerea concertului.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, pe nas şi pe gură, pe toată durata prezenţei în săli.

Pentru a evita aglomeraţia şi întârzierile, rugăm spectatorii să vină cu 30-40 de minute înainte de începerea concertelor, cu precădere la Sala Palatului şi la Ateneu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...