”Rețeta” de succes a lui Nicușor Dan: Peste 3.000 de imobile din București fară apă caldă

Mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă. Printre motive se numără lipsa de parametri pentru livrare, remedierea de avarii, lucrări de modernizare, de înlocuire de conducte, de mentenanţă pe circuitul primar, de reparaţii pe reţeaua primară.

Este vorba, mai exact, de peste 3.000 de imobile care au apa caldă oprită sau furnizată cu deficienţe.O parte dintre bucureșteni vor putea avea caldă joi sau vineri, iar o altă parte după 9 mai.

CET Bucureşti Sud livra, miercuri seară, agent termic la o temperatură redusă faţă de comanda Termoenergetica, din cauza unui scurtcircuit la staţia de tratare a apei, centrala urmând să revină la parametrii normali de funcţionare în cursul zilei de joi, potrivit unui comunicat al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) de miercuri.

Echipele de reparatori şi electricieni de la ELCEN au intervenit imediat pentru a remedia situaţia apărută, astfel că la ora 17,00 s-a reuşit punerea parţială sub tensiune a staţiei de tratare a apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...