Revelionul a adus pagube de 30.000 de euro unei pensiuni din București. Tinerii au devastat-o

Petrecerea de Revelion a adus mai mulți tineri la cabane în toate județele țării. Aceștia s-au distrat, însă unii au exagerat, ajungând să vandalizeze pensiunea în care au petrecut până dimineață. Proprietarul a depus plângere penală.

Pensiunea se afla în centrul Capitalei. La miezul nopţii, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcţionează şi au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns.

Dimineaţa, proprietarii pensiunii au ajuns în locaţie şi au avut parte de o surpriză neplăcută, găsind pereţii devastaţi şi mobilierul distrus.  

Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetăţean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. Ok, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal şi vedeţi ce s-a întâmplat“, a povestit proprietarul pensiunii, Iancu Babu, potrivit Digi24.

Nu se știe încă motivul pentru care tinerii au vandalizat pensiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...