Revolut a lansat funcția „Abonamente” pentru plățile recurente

Revolut a lansat funcționalității ”Abonamente”, o modalitate simplă de a monitoriza abonamentele și plățile recurente dintr-un singur loc, direct din aplicație, cu scopul de a ajuta utilizatorii să fie în control și să aibă o vizibilitate mai bună asupra vieții lor financiare.

Folosind noua funcționalitate ”Abonamente”, utilizatorii Revolut vor avea posibilitatea să vadă câți bani cheltuiesc pe fiecare plată planificată la fiecare comerciant în parte, precum și să blocheze plățile rapid, direct din aplicație, fără să mai fie nevoiți să acceseze website-ul comerciantului pentru a anula abonamentele încheiate..

Având posibilitatea de a vizualiza centralizat toate abonamentele, utilizatorii Revolut pot identifica mai ușor abonamentele pe care nu și le mai doresc și pot bloca plata acestora printr-o simplă apăsare de buton. În acest fel, utilizatorii pot economisi bani și pot preveni cheltuielile nedorite. În cazul în care aceștia se răzgândesc, abonamentul poate fi deblocat direct din aplicație, la fel de simplu.

Clienții vor primi o notificare de fiecare dată când o plată planificată este pe punctul de a se face, oferindu-le în acest fel control asupra asupra tranzacțiilor și o gestionarea mai bună a soldului. De asemenea, vor primi o notificare și atunci când nu dispun de suficienți bani în cont pentru a efectua plata planificată, având astfel suficient timp pentru a alimenta contul sau bloca plata.

Revolut a lansat recent o nouă suită de produse pentru a le oferi utilizatorilor mai mult control și vizibilitate completă asupra cheltuielilor. Din aceasta fac parte instrumente de bugetare avansată și analitice. În perioada imediat următoare, compania va lansa noi funcționalități pentru a-și ajuta clienții să își gestioneze mai bine banii, printre care se numără posibilitatea de a primi notificări atunci când perioada de utilizare gratuită a unui produs se apropie de final, pentru a putea decide dacă își doresc să continue sau să blocheze plata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...