România a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin. Franţa şi Rusia au acces în sferturile competiției

Naţionalele feminine de handbal ale Franţei şi Rusiei s-au calificat, sâmbătă, în sferturile Campionatului Mondial din Spania. În schimb, România a ratat accesul în această fază a competiției. Tricolorele vor juca luni ultimul meci din competiţie, cu Suedia, şi vor încheia pe unul din locuirle 13-16. Obiectivul fusese clasarea în primele 10 locuri.

Rezultatele înregistrate în meciurile de sâmbătă sunt: grupa I – Muntenegru – Rusia 25-31, Serbia – Franţa 19-22, Slovenia – Polonia 26-27; grupa II – România – Puerto Rico 43-20, Olanda – Kazakhstan 61-15 şi Norvegia – Suedia 30-30.

Franţa (8) şi Rusia (7) au obţinut calificarea în sferturile de finală. În grupa II, lupta se dă pe cele două locuri între Olanda (7 puncte), Norvegia (7) și Suedia (6). Următoare în clasament de România (4), Kazkhstan şi Puerto Rico (0).

Din grupele principale III şi IV au obţinut anterior calificarea în sferturi patru echipe, neînvinse până în prezent: Danemarca şi Germania, respectiv Spania şi Brazilia.

În prima partidă din grupa II, România a cedat cu Olanda, cu 30-31, iar luni va juca ultimul meci, cu Suedia, însă rezultatul nu mai contează decât pentru palmares, tricolorele ratând faza sferturilor de finală. România va încheia competiţia pe unul din locurile 13-16.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Arde toată țara de când s-a întors Ponta la Palatul Victoria

Ca un făcut, cel împins afară din Guvern după tragedia de la Colectiv, s-a întors la Palatul Victoria. Și nenorocirile au reapărut. A explodat Crevedia,...

ȘOCANT! Polițist brașovean, dealer de droguri. A fost prins cu 1...

Un polițist din Brașov a fost prin în flagrant cu 1 kilogram de droguri în geantă. Acesta era cunoscut pentru viața sa în afara...