România a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin. Franţa şi Rusia au acces în sferturile competiției

Naţionalele feminine de handbal ale Franţei şi Rusiei s-au calificat, sâmbătă, în sferturile Campionatului Mondial din Spania. În schimb, România a ratat accesul în această fază a competiției. Tricolorele vor juca luni ultimul meci din competiţie, cu Suedia, şi vor încheia pe unul din locuirle 13-16. Obiectivul fusese clasarea în primele 10 locuri.

Rezultatele înregistrate în meciurile de sâmbătă sunt: grupa I – Muntenegru – Rusia 25-31, Serbia – Franţa 19-22, Slovenia – Polonia 26-27; grupa II – România – Puerto Rico 43-20, Olanda – Kazakhstan 61-15 şi Norvegia – Suedia 30-30.

Franţa (8) şi Rusia (7) au obţinut calificarea în sferturile de finală. În grupa II, lupta se dă pe cele două locuri între Olanda (7 puncte), Norvegia (7) și Suedia (6). Următoare în clasament de România (4), Kazkhstan şi Puerto Rico (0).

Din grupele principale III şi IV au obţinut anterior calificarea în sferturi patru echipe, neînvinse până în prezent: Danemarca şi Germania, respectiv Spania şi Brazilia.

În prima partidă din grupa II, România a cedat cu Olanda, cu 30-31, iar luni va juca ultimul meci, cu Suedia, însă rezultatul nu mai contează decât pentru palmares, tricolorele ratând faza sferturilor de finală. România va încheia competiţia pe unul din locurile 13-16.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...