România: Trageri cu diferite categorii de armament, la Poligonul Cincu

Săptămâna viitoare, din 28 februarie, până în 3 martie, în Poligonul Cincu au loc trageri cu diferite categorii de armament, au anunțat reprezentanții Ministerului Apărării.  

Se vor executa trageri cu diferite categorii de armament, potrivit aceleiași surse. „Exercițiile armate se desfășoară între orele 06:00-24:00, astfel că este strict interzis accesul oamenilor, animalelor, căruțelor, atelajelor sau a altor categorii de utilaje și autovehicule în zona poligonului. Este strict interzisă efectuarea de lucrări pe teritoriul poligonului”, se arată în comunicat.

Potrivit MApN, în contextul situației actuale, Armata României a activat punctele militare de comandă cu atribuții în monitorizarea situației și coordonarea forțelor și mijloacelor destinate situațiilor concrete care pot apărea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...