România: Trageri cu diferite categorii de armament, la Poligonul Cincu

Săptămâna viitoare, din 28 februarie, până în 3 martie, în Poligonul Cincu au loc trageri cu diferite categorii de armament, au anunțat reprezentanții Ministerului Apărării.  

Se vor executa trageri cu diferite categorii de armament, potrivit aceleiași surse. „Exercițiile armate se desfășoară între orele 06:00-24:00, astfel că este strict interzis accesul oamenilor, animalelor, căruțelor, atelajelor sau a altor categorii de utilaje și autovehicule în zona poligonului. Este strict interzisă efectuarea de lucrări pe teritoriul poligonului”, se arată în comunicat.

Potrivit MApN, în contextul situației actuale, Armata României a activat punctele militare de comandă cu atribuții în monitorizarea situației și coordonarea forțelor și mijloacelor destinate situațiilor concrete care pot apărea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...