Românii au traversat cea mai geroasă noapte din acest an. Unde s-au înregistrat minus 31 de grade Celsius

Românii au traversat cea mai geroasă noapte din acest an. La staţia meteo din Întorsura Buzăului s-au înregistrat minus 31 de grade Celsius, în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit meteorologului de serviciu minima a fost înregistrată între orele 6,30-7 dimineaţa, iar ulterior temperatura a crescut uşor.

Frigul va mai persista câteva zile în zona Întorsurii Buzăului din cauza temperaturilor extrem de scăzute ce se înregistrează aici în fiecare an.

În această zonă se înregistrează unele dintre cele mai scăzute temperaturi. Pe 8 ianuarie 2015 la Întorsura Buzăului au fost minus 34,6 grade Celsius, iar pe 10 ianuarie 2017, minus 32 de grade Celsius.

Oficial, cea mai scăzută temperatură înregistrată în ultima jumătate de secol în judeţul Covasna a fost de minus 35,8 grade Celsius în 8 februarie 2005, la Întorsura Buzăului, record care nu a mai fost atins din anul 1939.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...