Rușii spun că ucrainenii se pregătesc să-și bombardeze bisericile, ca să dea vina pe ei

Pentru noaptea de Paște, se pregătesc mai multe bombardamente asupra bisericilor din Ucraina, bombardamente menite să facă un adevărat masacru, afirmă Ambasada Rusiei în Republica Moldova.

Nu, protagoniștii n-ar fi, ca până acum, soldații ruși, ci chiar forțele ucrainene care acționează la comanda liderilor superiori, ba, chiar la a lui Zelenski. Altfel spus, Ucraina pregătește un atac mare asupra Ucrainei. Potrivit Ambasadei Rusiei la Chișinău „autoritățile de la Moscova dețin informații fiabile despre faptul că regimul de la Kiev, cu sprijinul mai multor țări occidentale, finalizează pregătirea unor provocări monstruoase care se vor solda cu numeroase victime în regiunile Zaporojie, Nikolaev, Odesa, Sumi și Harkov. S-au format peste 70 de grupuri mobile cu sarcina de a bombarda bisericile de orice rit și mai ales bisericile ortodoxe în noaptea de Paști (din 23 – 24 aprilie 2022) pentru a acuza ulterior militarii ruși de masacrul civililor în această sărbătoare sacră pentru credincioși”.

Așa stând lucrurile, ambasada cere autorităților internaționale să se implice și să preîntâmpine un potențial măcel declanșat de ucraineni asupra ucrainenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...