Salarii de 4.000 euro la stat. Cine este candidatul potrivit

O companie de stat scoate la concurs mai multe posturi pentru care este dispusă să ofere salarii de 4.000 euro. Candidații pot să aplice până pe data de 2 octombrie.

Cea care face angajări este Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNSAS), care a postat, luni, pe Facebook, un anunț de angajare pentru cinci posturi contractuale de specialiști IT.

„Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației! Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!”, a postat pe Facebook CNSAS.

Termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 9 octombrie 2023.

Pentru mai multe detalii și condiții de participare, poate fi consultat anunțul complet pe site-ul CNSAA (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactată Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la telefon 0372 309 240.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...