Secretarul de stat din Ministerul Turismului, Horațiu Clepan s-a făcut de râs în Cehia

Secretarul de stat din Ministerul Turismului, Dimitrie Horaţiu Clepan s-a făcut de râs la o şedinţă, în Cehia.Oficialul român de la turism a recunoscut că nu știe engleză.

„Nu ştiu, nu vorbesc foarte bine limba engleză, dar mă aştept să fie prietenesc”, le-a spus el jurnaliştilor prezenţi la şedinţa miniştrilor, notează Antena 3.

Cine este Horațiu Clepan?

Îniante de a ajunge secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului,Horațiu Clepan,a fost director la Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Decizia a fost semnată pe 6 aprilie, de către premierul Nicolae Ciucă și a fost publicată în Monitorul Oficial.

Mai este cunoscut și faptul că, în trecut Horațiu Clepan a ocupat funcția de consilier local din partea PSD și că a mai deținut în trecut și funcția de șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Alba.

Horațiu Clepan a fost consilier Acesta a absolvit Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Secția Matematică-Fizică, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca – Management și Universitatea Tehnică din București – inginer drumuri și poduri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...