Ședință de criză la Palatul Buckingham după interviul lui Harry și Meghan acordat pentru Oprah

Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle pentru realizatoarea TV Oprah Winfrey a stârnit controverse. A fost convocată o ședință de criză la Palatul Buckinham.

Conform BBC, Casa Regală a Marii Britanii „nu ar vrea să se grăbească în a reacționa în vreun fel” la declarațiile făcute de Prințul Harry și Meghan Markle.

În cadrul interviului, Prințul Harry și Meghan Markle au discutat despre viața în cadrul Casei Regale britanice.

Interviul a fost urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici.

Printre cele mai grave acuzații lansate de Prințul Harry și Meghan Markle sunt legate de rasism și indiferență. 

Un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” lui Archie, fiul în vârstă de doi al prințului Harry.

În cadrul interviului, Meghan Markle a spus că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare. Presiunea presei britanice ar fi determinat-o pe Markle să aibă  gânduri suicidare. Aceasta spune că Familia Regală nu a protejat-o în acest sens.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Meghan.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...