Simona Halep și-a anunțat programul pentru luna octombrie. Va participa și la Transylvania Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (11 WTA, 29 de ani) a anunțat turneele la care va evolua în ultima parte a anului 2021.

Sportiva originară din Constanța va participa la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, programat în perioada 6 – 17 octombrie. Halep a câștigat ediția din 2015. Turneul are premii totale în valoare de 8.761.725 dolari.

Ulterior, Simona Halep va participa la Kremlin Cup, turneu din Moscova (Rusia), programat în intervalul 18 – 24 octombrie. Românca a câștigat și aici un titlu, în 2013.

Halep va participa și la un turneu din România – Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Competiția este programată în perioada 25 – 31 octombrie și se va desfășura pe hard, în Sala Polivalentă.

”Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reuşit să îşi revină după accidentări şi abia aşteptăm să o primim acasă aşa cum se cuvine, cu tribuna plină. Se anunţă deja o competiţie acerbă în octombrie, la Cluj. Transylvania Open este ultimul turneu înainte de WTA Finals, aşa că vom avea cu siguranţă un tablou foarte puternic!”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, potrivit AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole