Sinéad O’Connor se retrage din muzică. Noul nume musulman al artistei

Cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor a anunţat că renunţă la turnee şi că se va retrage din industria muzicală, confirmând totodată că următorul ei album de studio, intitulat “No Veteran Dies Alone”, va fi ultimul din discografie.

În vârstă de 54 de ani, artista a dezvăluit, într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, că se simte obosită. Sinéad O’Connor consideră că acesta este momentul potrivit pentru a se retrage din muzică.

Nu este o veste tristă. Este o veste uluitor de frumoasă. Un războinic ştie când el sau ea trebuie să se retragă. A fost o călătorie de 40 de ani. A sosit timpul să pun piciorul în prag şi să fac în aşa fel încât alte visuri să devină realitate”, a adăugat cântăreaţa.

Celebra ei melodie a fost compusă de Prince

No Veteran Dies Alone” va reuni şapte cântece şi va fi primul album de studio pe

care cântăreaţa Sinead O’Connor îl va lansa după o pauză de opt ani, în prima parte a anului 2022.

I’m Not Bossy, I’m The Bos”, precedentul LP semnat de Sinéad O’Connor, a fost lansat în 2014. Lansat în 1991, cântecul “Nothing Compares 2U” rămâne marele său hit. Compusă de Prince, melodia a fost răsplătită cu un trofeu Billboard.

„Vă anunț cu mândrie că am devenit musulmană”

În 2018, Sinead O’Connor a anunțat, prin mai multe postări pe Twitter, că s-a converit la Islam, iar noul ei nume este Shuhada Davitt, potrivit BBC.

Celebra artistă irlandeză, care a suferit anul trecut o cădere psihică, a transmis acum câteva zile un mesaj în care explică de ce a ales să-și schimbe religia.

„Vă anunț cu mândrie că am devenit musulmană. Acesta este concluzia normală a oricărui teolog inteligent. Toate studiile religioase condus spre Islam, ceea ce face toate celealte scripturi redundante. Voi avea și un nume nou, Shuhada”, a scris artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...