Șoșoacă, vizită neașteptată printre protestatarii mineri din Lupeni: „Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici!”

Diana Șoșoacă i-a vizitat pe protestatarii mineri din Lupeni, în mulțimea cărora politiciana a fost aplaudată. Fosta membră a partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) nu a ținut cont de distanțarea socială și chiar a îmbrățișat unele persoane.

„Încerc să intru acolo, da? Nu mai plângeți. Încerc să vă ajut cu ce pot. Să știți că există soluții. Nimeni nu poate să înţeleagă. Sunt mamă și știu ce înseamnă. Încerc să fac tot ce îmi stă în putință.

Să știți că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze. Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Să se dea drumul la toate minele din țară, pentru că există soluții economice. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluții, credeți-mă!”, a spus Diana Șoșoacă oamenilor.

Protestul minerilor continuă

În jur de 80 de mineri din Lupeni au continuat, sâmbătă, protestul declanşat în subteran în urmă cu trei zile, din cauză că nu şi-au primit salariile la timp.

2 COMENTARII

 1. Credeți ca ar trebui să vedem spectacolul Dianei Șoșoacă complet ?
  Este clar o țigănie, o mizerie curata.
  Întrebarea este: Indemn la lupta împotriva cui si pentru ce?
  Rsp; Pentru-ca Diana Șoșoacă a fost suspendata si eliminata din partidul AUR ?
  Pe cine interesează aceste probleme de dezbinare ?
  Indemnul la lupta? Românul din vest cu Românul din est ?
  Sau trecem direct la indemnul de lupta dintre minoritatea bogata de etnie rroma cu băștinașul, săracul, prăpăditul, îmbătrânitul si abandonatul român?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...