Stoichiță și Burleanu, făcuți praf de Duckadam: „Căutăm un antrenor și încercăm să păcălim cât putem”

​​Conducerea Federației Române de Fotbal caută un nou selecționer după ce contractul lui Mirel Rădoi s-a încheiat la data de 30 noiembrie. Mihai Stoichiță a confirmat că selecționerul va fi ales dintre Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Ladislau Boloni și Victor Piţurcă.

Helmut Duckadam s-a arătat nemulțumit de acest proces îndelungat de selecție și acuză conducerea Federației că încearcă să păcălească opinia publică.

„Aștept la anul un serial pe Netflix, “Căutăm un antrenor și încercăm să păcălim cât putem”. Să vedem cine mai mușcă din momeala asta, a păcălelii. Au spus că au vorbit cu antrenorii… Edi ne-a spus că n-a fost ofertat. Eu consider o discuție ce s-a întâmplat cu Boloni, că au stat la masă, față în față. Cu Edi nu s-a discutat așa, cu Mutu s-a discutat.

De ce au mai mers la Răzvan Lucescu, când știi că are clauză de șapte milioane sau cât are? De ochii lumii? Cu Hagi știai, toată lumea îl dorea. Cred că nu sunt hotărâți ce să facă (n.r. – cei din conducerea FRF) sau au deja un candidat ales și acum fac doar de ochii lumii, că au încercat și ultima soluție este Adi Mutu. Avem doi antrenor, Edi și Mutu, care își doresc, e clar.

Am văzut declarațiile, toată lumea a votat (n.r. – variante pentru funcția de selecționer), dar nu se știu rezultatele. Cred că, la ora actuală, Pițurcă nu vrea să vină. Pițurcă era dispus să intre la o discuție, dar nu după ce ai discutat cu șapte inși înainte. Pițurcă e orgolios, nu știu dacă acceptă această situație”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...