Tânără de 16 ani surprinsă de mama ei în timp ce întreținea relații sexuale cu profesorul de informatică

O mamă din Târgu-Jiu și-a prins fiica de 16 ani în timp ce întreținea relații sexuale cu profesorul de informatică. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani este cercetat în libertate.

Mama tinerei bănuia că se întâmplă ceva ciudat între fiica sa de 16 ani și profesorul de informatică.La un moment dat, femeia surprinsese o discuție dintre cei doi și aflase că urmau să se vadă a doua zi, în apartamentul profesorului pe care îl deține în oraș.

Auzind conversația dintre cei doi, mama tinerei a decis ca a doua zi să își urmărească fiica.Aceasta a intrat în apartamentul bărbatului, în timp ce mama a mai așteptat câteva minute afară. Când a intrat și ea, avea să dea de o imagine dezgustătoare. Fiica sa întreținea relații sexuale cu profesorul.

Femeia a alertat polițiștii care cerut ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu.

În urma audierilor, femeia a afalat că relația dintre cei doi a început încă din luna aprilie. Potrivit Observator,  profesorul a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore. Polițiștii au deschis un dosar penal în care profesorul este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu minor. El va fi cercetat în libertate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...