Tatăl lui Vlad Pascu, declarații uluitoare în fața Tribunalului. Dă vina pe jurnaliști: ”Vă dați seama ce ați făcut?”

Publicat: 09 apr. 2024, 12:34, de Cezar Andrei, în ACTUALITATE , ? cititori
Tatăl lui Vlad Pascu, declarații uluitoare în fața Tribunalului. Dă vina pe jurnaliști: ”Vă dați seama ce ați făcut?”
Tatăl lui Vlad Pascu, declarații uluitoare în fața Tribunalului

Mihail Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai, acuză presa de faptul că asmute familiile victimelor împotriva sa. Bărbatul a declarat că nu dorește să vorbească despre victimele accidentului, fiind un subiect ”tabu” pentru el.

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații uluitoare în fața Tribunalului

Mihail Pascu s-a prezentat, marți, la Tribunalul București într-un nou termen în dosarul în care a fost trimis în judecată împreună cu fiul său şi cu mama acestuia. Tatăl lui Vlad Pascu a afișat din nou o atitudine sfidătoare în fața jurnaliștilor și a făcut o nouă serie de declarații șocante.

Citește și: Copiii uciși de Vlad Pascu, vinovați pentru accident! Ultima decizie a instanței

”De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut? (…) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a afirmat Mihail Pascu, potrivit news.ro.

Mihail Pascu: ”E un cancant total”

Bărbatul le-a transmis jurnaliștilor că îi pare rău pentru ceea ce au făcut aceștia, referindu-se la mediatizarea excesivă a cazul fiului său.

”Dumnezeu să îi ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectiv. Asta a fost să fie. Am ajuns să ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai precizat Mihail Pascu.

Vlad Pascu şi părinţii săi – Mihail şi Miruna – au fost trimişi în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti.

Vlad Pascu este judecat de Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 mai, de vara trecută, în urma căruia au murit 2 tineri.