Tesla a inaugurat primul Supercharger din București, în parcarea Promenada Mall

Primul supercharger Tesla a devenit funcțional în București în urmă cu câteva zile. Tesla Bucharest Supercharger este a doua stație a companiei din România, după cea din Timișoara. Stația se află în parcarea subterană a Promenada Mall, și a fost deja testată de câțiva proprietari de Tesla.

Tesla a anunțat deschiderea noului Supercharger din România pe site-ul propriu, după ce prima stație a fost inaugurată acum trei săptămâni la Timișoara. Supercharger-ul are șase puncte de încărcare care permit încărcarea mașinilor electrice cu până la 250 kW, ca și cel din București.

Conform site-ului Tesla, stația de încărcare din Floreasca este funcțională non stop și, datorită amplasării în parcarea mall-ului promenada deținut de NEPI Rockcastle, permite accesul la magazine, restaurante și grupuri sanitare.

În lunile următoare se vor deschidere alte două stații rapide Tesla Supercharger, una la Pitești și cealaltă la Sibiu, iar treptatpunctele de încărcare Tesla vor acoperi toată țara.

În București, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, se află și primul showroom Tesla din România, cu statut independent, fără legături directe cu compania americană. Acesta s-a deschis în februarie 2021, are 250 mp și este cel mai mare din Sud-Estul Europei. Din luna martie, modelul Tesla Y e disponibil în premieră în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...