Transelectrica: Incidentul care a afectat alimentarea cu energie a consumatorilor din sudul Capitalei a fost remediat

Incidentul din instalaţiile Transelectrica a fost remediat în aproximativ 30 de minute, iar realimentarea integrală a consumatorilor finali s-a încheiat la ora 10:37, a anunţat joi compania.

„În această dimineaţă, la ora 9:36, a avut loc un incident în Staţia Electrică de Transformare 400/220/110/10 kV Bucureşti Sud, în urma căruia a fost afectată alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona de sud a Capitalei, generând un consum întrerupt de circa 60 de MW. Incidentul din instalaţiile Transelectrica a fost remediat în aproximativ 30 de minute, iar realimentarea integrală a consumatorilor finali s-a încheiat la ora 10:37.”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii companiei susţin că se efectuează analiza amănunţită şi verificările tehnice conform procedurilor, pentru identificarea cauzelor care au condus la producerea incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...