Transelectrica: Incidentul care a afectat alimentarea cu energie a consumatorilor din sudul Capitalei a fost remediat

Incidentul din instalaţiile Transelectrica a fost remediat în aproximativ 30 de minute, iar realimentarea integrală a consumatorilor finali s-a încheiat la ora 10:37, a anunţat joi compania.

„În această dimineaţă, la ora 9:36, a avut loc un incident în Staţia Electrică de Transformare 400/220/110/10 kV Bucureşti Sud, în urma căruia a fost afectată alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona de sud a Capitalei, generând un consum întrerupt de circa 60 de MW. Incidentul din instalaţiile Transelectrica a fost remediat în aproximativ 30 de minute, iar realimentarea integrală a consumatorilor finali s-a încheiat la ora 10:37.”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii companiei susţin că se efectuează analiza amănunţită şi verificările tehnice conform procedurilor, pentru identificarea cauzelor care au condus la producerea incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...