Trebuia să stea în carantină, dar a plecat la mare. Cum a prins-o poliția pe o tânără din Suceava

O tânără de 22 de ani, din județul Suceava, care trebuia să fie în carantină la domiciliu după întoarcerea din Olanda, a postat pe Facebook fotografii cu ea la mare, în timp ce poliția o căuta acasă pentru a verifica dacă respectă măsura impusă.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii s-au dus la adresa declarată de Mihaela H., pentru a verifica dacă aceasta respectă măsurile de carantină. Tânăra, însă, nu a fost găsită acasă.

Mai mult, polițiștii au avut surpriza că descopere pe pagina ei de Facebook poze cu ea la mare, informează Monitorul de Suceava.

Drept consecință, tânăra fost amendată cu suma de 3.000 de lei.

Ea a contestat măsura, prezentând un document de suspendare a carantinei, în urma unui test negativ pentru Covid. Măsura, însă, a fost aplicată din data de 27 august, pe când Mihaela a început să posteze poze din vacanță, începând cu data de 23 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...