Ucraina: 21.000 de soldaţii ruşi au fost ucişi pe front

Autoritățile ucrainene susțin că 21.000 de soldaţii ruşi au fost ucişi pe front până în prezent. Aceste cifre nu au fost comentate până acum de Moscova, care a admis doar „pierderi tragice”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Peskov, a admis „pierderi tragice”, mesaj care a fost repede taxat de cei care îl împing pe Vladimir Putin să împingă linia frontului.

Potrivit Ucrainei, decesele în rândul soldaţilor ruşi în acest război, care a început în urmă cu 57 de zile, sunt semnificative: „Cel puţin 21.000”, spune armata de la Kiev.

Oficialii din Ucraina, în ultima lor actualizare, subliniază în detaliu celelalte pierderi, materiale, ale armatei moscovite: 172 de avioane de luptă doborâte, precum şi 151 de elicoptere şi 166 de drone.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...