Numărul de decese după vaccinarea anti Covid-19 crește. Un student a murit la 10 zile după vaccinul cu AstraZeneca

Autoritățile franceze au deschis o anchetă cu privire la faptul că un student la medicină a murit săptămâna trecută, în Nantes, la 10 zile după ce a fost vaccinat cu serul AstraZeneca, transmite The Connexion France.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, originar din La Turballe, o localitate din departamentul francez Loire-Atlantique, care făcea un stagiu într-un spital din Nantes ca parte din cel de-al șaselea an de studii medicale.

Familia și prietenii săi contactaseră autoritățile locale pentru că nu primiseră vești de la el de câteva zile. Pompierii l-au găsit fără suflare în apartamentul său. O sursă apropiată de investigație susține că autopsia ar fi scos la iveală că moartea sa ar fi fost provocată de „o hemoragie internă cauzată de un cheag de sânge”.

Tânărul se plânsese la fratele său că are o durere de stomac și plănuia să meargă la doctor în după-amiaza zilei de joi, 18 martie. El a fost găsit fără viață joi dimineață, iar publicația Ouest France a relatat că ar fi murit în somn.

Potrivit apropiaților, băiatul nu ar fi avut probleme de sănătate.

Organismul sanitar francez pentru siguranța medicamentului (ANSM) desfășoară în prezent o investigație cu privire la moartea sa, la fel și poliția locală. ANSM a precizat că ancheta este în desfășurare, dar până acum nu au ajuns la nicio concluzie exactă.

Administrarea vaccinului AstraZeneca a fost suspendată în mai multe țări europene, în urma suspiciunilor legate de apariția unor evenimente tragice la persoanele vaccinate cu acest ser. Cu toate acestea, Agenția Europeană a Medicamentului a dat un verdict pozitiv privind vaccinul.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole