US Open 2021 | O jucătoare română de tenis a disputat cel mai lung meci din istoria turneului

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (102 WTA) a intrat în istoria US Open, cel de-al patrulea turneu de Grand Slam al anului.

Meciul dintre sportiva din Sinaia și Rebeka Masarova (locul 231 WTA) a durat nu mai puțin de trei ore și 44 de minute, fiind cel mai lung din istoria competiției feminine de la US Open. Masarova s-a impus cu 7-6 (9, 6-7 (2), 6-7 (9). Până la ediția din acest an, recordul data din 2017, când Shelby Rogers o învingea pe Daria Gavrilova în trei ore și 33 de minute. În turul doi, o va întâlni pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 115.000 de dolari şi cu 70 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc câte 75.000 de dolari şi zece puncte fiecare.

US Open se desfășoară în perioada 30 august – 12 septembrie și este ultimul Grand Slam al sezonului 2021 din tenisul mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...