Victor Rebengiuc, mesaj trist după moartea lui Mitică Popescu: „Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul”

La 89 de ani, Victor Rebengiuc a transmis un mesaj foarte trist, după moartea lui Mitică Popescu. Victor Rebengiuc a jucat cu regretatul actor Mitică Popescu în filmul Moromeții, unde au avut împreună două scene remarcabile.

„Și eu am primit vestea tristă. A jucat împreună. Am avut două scene în Moromeții. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi. Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său.

Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor. În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…’, a declarat pentru viva.ro actorul Victor Rebengiuc.

Citește și: Ce pensie lua Mitică Popescu după 53 de ani pe scenă

Mitică Popescu a murit la 86 de ani pe un pat de spital, pe data de 3 ianuarie.

“Sunt profund impresionant de dispariția lui Mitică. Era un coleg minunat, un actor extraordinar pe care îl apreciam foarte mult. Regret, ne împuținăm pe zi ce trece, noi, ăștia care venim din secolul trecut. Așa că, nu am decât regrete! 

Îmi aduc aminte că am avut o scenă împreună în Moromeții. În rest, nu am jucat împreună, nu am fost prieteni de familie, dar îl apreciam foarte mult ca actor”, a declarat actorul Victor Rebengiuc și pentru gandul.ro.

Citește și: Leopoldina Bălănuță și Mitică Popescu, poveste de dragoste ca-n filme

Cum se menține în formă Victor Rebengiuc la 89 de ani

Într-un interviu acordat lui Lucian Mândruță la Digi24, Victor Rebengiuc a dezvăluit cum se menține în formă, la 89 de ani, o vârstă care încă îi mai permite să urce pe scenă.

„Nu există o rețetă. Am fost un om echilibrat, în viața de toate zilele. N-am băut, am fumat mult timp, dar apoi m-am lăsat când nu mai era de folos. Am fumat 20 și ceva de ani… De la 15-16 ani până pe la 40′, a explicat Victor Rebengiuc.

Actorul Victor Rebengiuc a fumat câte două-trei pachete pe zi. A reușit să se lase de țigări și spune că a mai fumat după aceea doar la filmările pentru rolul din Moromeții.

„M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam „pisici pe corzi„, cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede. Mi-am zis: „Ce vreau să fiu, actor sau fumător?’. Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată. Am mai fumat doar în „Moromeții’, nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo’, a continuat Victor Rebengiuc la emisiunea lui Lucian Mândruță de la Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...