Vlad Voiculescu: Incendiul de astăzi s-a produs într-un UPU inaugurat cu fast de același PSD chiar acum câteva luni

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu vine cu o reacție la incendiul care a avut loc, marți dimineață, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală.

„Imaginile de mai jos sunt puțin mai vechi de un an. Momentul: la o lună după preluarea mandatului de ministru al sănătății. Locul: Incendiul de atunci s-a produs într-un spital condus 31 de ani de PSD. Contextul: val pandemic, terapia intensivă plină.

Astăzi. Momentul: curând se împlinesc 5 luni de la începutul mandatului domnului Rafila.  Locul: Incendiul de astăzi s-a produs într-un UPU inaugurat cu fast de același PSD chiar acum câteva luni. Contextul: business as usual”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Conform news.ro, în luna septembrie 2021, noua Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului “Bagdasar Arseni” din Capitală, cea mai modernă din ţară, nu avea încă autorizaţie de securitate la incendiu, deşi era deschisă din 3 septembrie.

Un incendiu a avut loc în această dimineață la acoperișul de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar Arseni” din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...