Vlad Voiculescu: Incendiul de astăzi s-a produs într-un UPU inaugurat cu fast de același PSD chiar acum câteva luni

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu vine cu o reacție la incendiul care a avut loc, marți dimineață, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală.

„Imaginile de mai jos sunt puțin mai vechi de un an. Momentul: la o lună după preluarea mandatului de ministru al sănătății. Locul: Incendiul de atunci s-a produs într-un spital condus 31 de ani de PSD. Contextul: val pandemic, terapia intensivă plină.

Astăzi. Momentul: curând se împlinesc 5 luni de la începutul mandatului domnului Rafila.  Locul: Incendiul de astăzi s-a produs într-un UPU inaugurat cu fast de același PSD chiar acum câteva luni. Contextul: business as usual”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Conform news.ro, în luna septembrie 2021, noua Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului “Bagdasar Arseni” din Capitală, cea mai modernă din ţară, nu avea încă autorizaţie de securitate la incendiu, deşi era deschisă din 3 septembrie.

Un incendiu a avut loc în această dimineață la acoperișul de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar Arseni” din București.

 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole