WhatsApp vine cu noi schimbări. De ce tip de telefon ai nevoie pentru a beneficia de ele

WhatsApp a venit cu două schimbări importante pentru utilizatori. Ca să profiți de ele îți trebuie un iPhone, dar și să ai instalată o anumită versiune a aplicației.

Noua versiune de WhatsApp pentru iPhone

Este vorba de versiunea 2.21.71 care aduce două schimbări importante. În primul rând, e mai simplu ca niciodată să vezi fișierele media distribuite prin aplicație. Imaginea sau conținutul video pe care le primești îți vor apărea la dimensiuni onorabile, astfel încât nu va mai fi nevoie să dai click pe ele ca să le vizualizezi în toată splendoarea.

Totodată, schimbarea mai importantă are legătură cu grupurile și, mai precis, cu setările pentru mesajele care dispar. În versiunile precedente de WhatsApp, doar administratorul grupului putea schimba setările pentru mesajele care dispar. Acum, orice membru poate interveni, astfel încât să aleagă dacă e activă sau nu opțiunea.

Potrivit Playtech, independent de aceste modificări, Facebook mai are în vedere una majoră pentru WhatsApp. În curând, deși data nu-i confirmată, vei vedea mesajele din WhatsApp direct în Messenger. Este ideea Facebook de a unifica cele două platforme, chiar dacă în prezent nu au în vedere o direcție clară prin care va face asta.

WhatsApp a avut probleme în trecut în ceea ce privește utilizatorii, dar se menține pe linia de plutire, fiind superioară Telegramului și a altor platforme asemănătoare.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...