Wizz Air oferă 100.000 de bilete gratuite de avion pentru refugiații din Ucraina

Wizz Air anunţă că îi va sprijini pe refugiaţii ucraineni, oferindu-le 100.000 de bilete gratuite pentru toate zborurile către Europa continentală care decolează din ţările învecinate Ucrainei, precum Polonia, Slovacia, Ungaria, România.

„Wizz Air îşi asumă astfel angajamentul să îi ajute pe refugiaţi pentru a ajunge la destinaţii, oricare ar fi acestea. Wizz Air a adăugat deja aeronave mai mari şi zboruri suplimentare dinspre ţările aflate la graniţă către Europa, pentru a sprijini circulaţia refugiaţilor, în funcţie de nevoi”, se menţionează într-un comunicat al companiei.

În plus, Wizz Air înţelege faptul că mulţi refugiaţi au început deja să migreze şi ar putea fi blocaţi în alte locaţii. Compania aeriană va oferi, de asemenea, un tarif de ajutorare de 29,99 euro pentru toate celelalte zboruri (mai puţin destinaţiile Emiratele Arabe Unite, Islanda şi Insulele Canare, unde tariful special este de 69,99 euro).

Cele 100.000 de locuri gratuite şi tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie. Pasagerii vor trebui să furnizeze numărul paşaportului/cărţii de identitate ucrainene în momentul rezervării şi să prezinte paşaportul/cartea de identitate ucraineană la check-in.

Clienţii sunt în continuare încurajaţi să verifice site-ul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. Este important ca toţi refugiaţii ucraineni să aibă acces la călătorii la preţuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această perioadă de criză, subliniază reprezentanţii companiei.

„Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Ne asumăm angajamentul de a ajuta cât mai mulţi refugiaţi ucraineni să ajungă într-un loc sigur, motiv pentru care le vom oferi 100.000 de locuri gratuite din ţările de graniţă şi tarife speciale de ajutorare pentru toate celelalte zboruri. Am văzut deja eforturi umanitare mari pe teren ale oamenilor noştri din întreaga reţea, iar compania li se alătură pentru un impact cât mai mare. Ne dorim să le oferim refugiaţilor o călătorie sigură şi primitoare”, a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 149 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Numărul indicat de bilete (100.000) la preţul de zero euro se aplică până la limita disponibilităţii pentru zborurile selectate cu plecare în martie 2022. Este inclus un bagaj de mână (maximum 40x30x20 cm). Geanta cărucior şi fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

În ceea ce priveşte tarifele de 29,99 euro şi 69,99 euro este inclusă o geantă de mână (maximum 40x30x20cm). Geanta cărucior şi fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe site-ul companiei.

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 149 de aeronave Airbus A320 şi A321.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...