Zina Dumitrescu, datorii după 3 ani de la deces. Fiul ei a vrut să-i șteargă memoria definitiv?

Zina Dumitrescu a lăsat în urmă numeroase datorii după decesul ei

Zina Dumitrescu a murit în 2019, însă decesul ei a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Toate acestea au legătură cu fiul pe care renumita „mama modei românești” l-a avut. Bărbatul nu ar fi achitat nici acum datoriile de cazare la azil ale celei care i-a dat viață.

Mama Zina are datorii și dincolo de veșnicie

Zina Dumitrescu a lăsat o amprentă deosebită în moda românească însă memoria ei este pătată. Doamna styling-ului anilor ’90 a avut ultimii ani din viață cuprinși de amărăciune. Chiar dacă a trecut la cele veșnice, a rămas cu datorii pe pământ.

Zina Dumitrescu a petrecut mai bine de trei ani la azilul din Ghermănești. Mama modei din România a avut acolo parte se cele mai bune condiții. Beneficiind de îngrijire de specialitate, Zina Dumitrescu a reușit să lupte mult timp cu afecțiunile care îi măcinau trupul.

Singurul ei fiu o vizita însă foarte rar în centrul în care aceasta era internată. De altfel, acesta a refuzat să plătească sumele datorate azilului pentru îngrijirea mamei lui.

Mama Zina s-a stins în primăvara lui 2019,însă nici în prezent sumele de bani care figurau în documentele centrului pentru bătrâni nu au fost achitate.

De ce Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei să fie vedetă

Șeful unității, Ion Cassian a declarat de mai multe ori că nu găsește o soluție în acest caz. Fiul Zinei Dumitrescu a refuzat în mod repetat să comunice cu managerul azilului.

Fiul regretatei vedete și-a schimbat complet viața

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu a fost pus la zid după moartea mamei pentru că a incinerat-o. Cu toate că i-au fost adresate cuvinte grele, decizia nu i-a aparținut în totalitate. Chiar mama Zina a fost cea care l-a îndrumat să facă acest gest. Doamna modei românești i-a mărturisit acest lucru atunci când l-a văzut ultima oară.

Dietă de vedetă: „Îmi plac preparatele obraznice”

Fiul Zinei și-a schimbat complet viața de la moartea mamei. Acesta s-a axat mai mult pe carieră și a devenit director în domeniul publicității.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole