Mihail Saakaşvil, fostul presedinte al Georgiei, ar fi fost otravit cu metale grele

O analiză efectuată recent a indicat prezenţa a trei metale grele în corpul fostului președinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili.Medicul și șeful ONG-ului Empatia, Mariam Djişkariani, e de părere că acest lucru poate indica faptul că fostul lider georgian ar fi otrăvit.

Anunțul a fost făcut de echipa de medici, care a efectuat examinarea. Acum, aceștia așteaptă confirmarea acestui fapt.

 ‘A fost supus torturii, unor tratamente inumane și, probabil, a existat o încercare de a-l otrăvi… În părul lui au fost găsite trei metale grele’, a explicat expertul.

Pe fondul veștii îngrijorătoare, medicii i-au cerut președintelui Georgiei, Salome Zurabişvili, să-l ierte pe politician și să-i salveze viața. Avocatul fostului lider, Şalva Kaceapuridze, a precizat că, dacă în cele din urmă se va confirma că a fost otrăvit, atunci activiștii pentru drepturile omului și membrii familiei fostului președinte vor trebui să apeleze la corpul diplomatic cu o cerere de eliberare.

Totodată, președintele țării face apel la cetățeni și îi îndeamnă să nu speculeze cu privire la posibila sa otrăvire cu metale grele, inclusiv cu mercur.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...