Apare o nouă linie de autobuz în București. Pe ce rută va circula

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a înfiinţat o nouă linie de autobuz. Autobezele 231 vor face legătura între cartierul Henri Coandă şi Piaţa Presei.

Autobuzele de această linie vor circula la fiecare 20 de minute în orele de vârf şi la intervale de o jumătate de oră în restul timpului.

„Pe fondul unei dezvoltări urbane în zona de nord a Capitalei, Societatea de Transport Bucureşti STB SA înfiinţează, începând cu data de 20.09.2020, linia de autobuz 231 (cu 5 autobuze în zi de lucru, respectiv 3 în zi de sărbătoare). Această va funcţiona între noul terminal Cartier Henri Coandă şi Piata Presei”, a anunţat  Primăria Capitalei.

Traseul pe sensul de mers Cartier Henri Coandă-Piaţa Presei este pe Strada Biharia, Bulevardul Mircea Veroiu, Strada Ştefan Mihăilescu-Brăila, Strada Câmpul Pipera, Bulevardul Pipera, Pasaj CFR Pipera, Şoseaua Pipera, Strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Beijing, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul M-şal Constantin Prezan, Strada Alexandru Constantinescu, Bulevardul Mărăsti. Traseul are 9 staţii.

Pe sensul de mers Piaţa Presei-Cartier Henri Coandă, traseul este pe Bulevardul Kiseleff, Arcul de Triumf, Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor, Strada Nicolae Caramfil, Şoseaua Pipera, Pasaj CFR Pipera, Bulevardul Pipera, întoarcere în intersecţia cu sens giratoriu Bulevardul Pipera/ Şoseaua Bucureşti Nord, Bulevardul Pipera, Strada Câmpul Pipera, Strada Ştefan Mihăilescu-Brăila, Bulevardul Mircea Veroiu, Drumul Nisipoasa, Bulevardul George Constantin, Strada Biharia. Traseul are 14 staţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...