Bărbatul care a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere, reţinut de DIICOT

Publicat: 23 ian. 2023, 12:51, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Bărbatul care a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere, reţinut de DIICOT
Sursa foto: https://www.royalqueenseeds.ro/

Bărbatul care a oferit prăjituri cu canabis participanţilor la o petrecere, a fost reţinut de DIICOT şi va fi cercetat pentru infracţiunea de trafic de risc.

Bărbatul a ajuns în atenția procurorilor după ce, 15 de persoane care au participat la o petrecere organizată la un restaurant din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital cu dureri groaznice de stomac și vărsături. Motivul: au mâncat prăjituri cu canabis

„Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder”, se arată în comunicatul transmis.

Procurorii au descins la locuința bărbatului, acolo unde au descoperit resturi de cannabis dar și un grinder.

”În urma percheziției efectuate în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis și un grinder.
Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.”, a precizat sursa citată.