Ce artiști vor cânta la Ziua Județului Ilfov?

Publicat: 17 mai 2024, 21:25, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Ce artiști vor cânta la Ziua Județului Ilfov?
Envato

Locuitorii din Ilfov și cei din împrejurimi sunt invitați să sărbătorească Ziua Județului Ilfov în avans, printr-un spectacol grandios care va avea loc duminică, 19 mai 2024, începând cu ora 17:00, în Piațeta Primăriei din Buftea.

Evenimentul, organizat de către Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Primăria orașului Buftea, Centrul Cultural Buftea și Buftea Smart, aduce în prim plan tradiția și cultura locului, marcând astfel importanța Sfinților Împărați Constantin și Elena, protectorii județului Ilfov.

Artiști de renume vor încânta publicul cu interpretări memorabile ale unor piese de muzică ușoară și populară. Printre aceștia se numără Andra, Maria Cârneci, Ilie Caraș, Mariana Ionescu Căpitănescu, Russu Rusalina, Nicolae Botgros și Lăutarii.

Pentru a împărtăși bucuria evenimentului cu toți cei interesați, organizatorii îi îndeamnă pe participanți să posteze imagini de la eveniment, folosind hashtag-ul #ilfovzileunu.

Această celebrare nu este doar o ocazie de bucurie și divertisment, ci și o demonstrație a spiritului comunitar și a bogăției culturale a județului Ilfov.

Ar putea fi o imagine cu 9 persoane şi text

Redăm integral postarea realizată de către Consiliul Județean Ilfov

𝐂𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝? 𝐕𝐚̆ 𝐝𝐚̆𝐦 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐁𝐮𝐟𝐭𝐞𝐚, 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐥𝐟𝐨𝐯!
În Ilfov, Sfinții Împărați Constantin și Elena au o semnificație aparte – sunt considerați protectorii județului, și an de an, sărbătoarea marchează și Ziua Județului Ilfov.
Anul acesta, sărbătorim în avans, adică duminică, printr-un spectacol organizat de Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, alături de Primăria orașului Buftea, Centrul Cultural Buftea și Buftea Smart.
𝐂𝐚̂𝐧𝐝?
Duminică, 19 mai 2024, începând cu ora 17:00, în Piațeta Primăriei, Buftea.
Artiști de renume vor fi prezenți – veți avea ocazia să vă bucurați de interpretările unor cunoscuți artiști de muzică ușoară și populară, precum Andra, Maria Cârneci, Ilie Caraș, Mariana Ionescu Căpitănescu, Russu Rusalina, Nicolae Botgros și Lăutarii.
𝐕-𝐚𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐢𝐧𝐬?
Dacă da, celor care vor veni și vor posta imagini de acolo, le propunem să adauge haștagul #𝐢𝐥𝐟𝐨𝐯𝐬𝐮𝐧𝐭𝐬𝐢𝐞𝐮.