Cine este românul care spală mașinile Regelui ?

Publicat: 14 apr. 2024, 15:46, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine este românul care spală mașinile Regelui ?

Eugen Tudose este unul dintre mulții români stabiliți în Marea Britanie. Dar, în același timp, este cel care spală mașinile Regelui Charles.

Eugen Tudose a ajuns în Anglia acum șapte ani. „La început mi-a fost foarte greu. Ajunsesem aici cu doar 100 de lire în buzunar. În primele două săptămâni am dormit pe scaunele din Victoria Coach Station. Cheltuiam cel mult două lire pe zi pentru mâncare”, povestește el.

I s-a oferit ocazia să lucreze la Jaguar Land Rover, ca spălător de mașini. În situația în care se afla, a privit acest lucru ca pe o oportunitate. Timp de patru ani a muncit pentru Jaguar. „În ultimul an acolo mi-a venit ideea să îmi deschid propria mea firmă de spălat mașini. Observasem că, în acest domeniu, în Marea Britanie calitatea serviciilor lasă mult de dorit. Așa că am început să spăl mașini la domiciliul clienților. În doar un an aveam un portofoliu de clienți, persoane fizice și companii”, își amintește Eugen Tudose.

El a devenit repede cunoscut. Astfel a ajuns să spele autoturismele de lux ale mai multor celebrități. În 2022 a apărut într-un articol alături de campionul mondial la box Chirs Eubank,

Într-o zi a primit un telefon de la Casa Regală. A fost invitat la unul din palate și i s-a oferit un contract cu multe clauze de confidențialitate. L-a semnat și a trecut la treabă.

„Cu siguranță că Regele nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile. Dar eu îmi fac, întotdeauna, treaba cu seriozitate. Când spăl o mașină, nu contează că este a Regelui sau a altcuiva!”.

După ani de muncă bine făcută, a reușit să-și facă o situație. A putut să-și cumpere propria casă în West Midlands. Se consideră realizat. Dar nu se gîndește ca, la un moment dat, să se reîntoarcă în România. „Pentru că știu de unde am plecat”, spune Eugen Tudose.