Cine-l înlocuiește pe Bogdan Mîndrescu, sforarul șef de la Ministerul Transporturilor

Scandalul declanșat recent de sindicaliștii la Societatea de Transport București (STB) în urma căruia nu i s-a mai prelungit mandatul de director general lui Adrian Criț are repercursiuni și pentru un secretar de stat extrem de controversat de la Ministerul Transporturilor.

Consiliul de Administrație al STB ar fi trebuit să se întrunească vineri pentru o nouă prelungire  a mandatului de director general al lui Adrian Criț, însă, acest lucru nu s-a întâmplat, ceea ce a lăsat loc la o mulțime de speculații. Nu trebuie omis faptul că Adrian Criț este omul Ancăi Boagiu, adică al PDL, PNL, dar și al PSD, însă creditat de Valer Blidar (Nicușor Dan a impus la Societatea de Transport Bucureşti pe omul Ancăi Boagiu și al PSD).

Potrivit informațiilor noastre, Adrian Criț o să fie impus secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii în locul, atenție, sforarului șef Bogdan Mîndrescu, pe care conducerea PSD l-a lăsat din brațe.  

13 COMENTARII

 1. Sa vedem acum dacă îl mai susține Boss ul cum zice umfalatul!
  Grasu nu are nicio organizație in spate asa ca in mod normal ar fi primul care trebuie sa plece. Rezultante zero, comisioane mari încasate! DNA doarme !!!
  La mai mare!!!
  Umbla vorba ca s ar fi aflat de niște intervenții de ale lui Mindrescu pe la companii și ce foloase a și avut
  Vedem acum…

 2. Mindrescu mai nou se lauda ca e susținut de americani și se visează un 007. Numai ca 007 nu lua șpagă și nu i a spus nimeni acest lucru!
  Un politruc analfabet ajuns sa conducă. Mai nou spera sa preia Organizația PSD Constanta și sa fie pe listele din 2024. Un gunoi ordinar care a distrus ministerul și terorizează toti subalternii sa își rezolve el comisioanele !!!!

 3. Poate ne spune cineva cât și cum ii da Petre ungureanul șpagă lui Mindrescu!
  S au dat toti la fund și nu stiu cum sa se mai înregistreze intre ei cand își dau și cand iau ca poate poate dacă e ceva sifonează unul primul sa scape
  Aici Petrica are experiența ca l a dovedit pe Maraloi , prietenii stiu ce vorbesc
  Dar nici umflatul de mindrescu nu se lasă mai prejos
  Prostul crede ca dacă umbla cu aparatura de bruiaj nu aude nimeni ce șpăgi debitează și ce promite
  Sa plece acasa dar nu cu banii pe care i a furat linistit

 4. Pe mindrescu îl doar in cot! Se plimba pe la Instanbul cu Nici Stoica de la AACR. Nicușor îl îndeasă cu tot ce încasează el din avize ca toată lumea știe ca Nicușor este un spagar și un denunțător la DNA CA SA SCAPE!!! Poate îl premiază și p mindrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...