Cine vânează postul lui Petre Daea

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, este disperat să-și salveze postul după ce a intrat în dizgrația baronului Paul Stănescu, dar habar nu are cine vrea să-i ia locul.

Petre Daea a mers, joi, la Buzău însoțit de controversatul director al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava, pentru a găsi susținerea de la organizația PSD Buzău condusă de ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, dar și de la primarul municipiului reședință de județ, Constantin Toma.

Dar, ceea ce nu știe Daea este faptul că cel care l-a însoțit, buzoianul George Sava, este cel care vrea să-i ia locul. Însă, nu este prima dată când Sava râvnește la fotoliul lui Daea, deși Daea a făcut o mulțime de jongleri să-l impună pe Sava (https://www.puterea.ro/cine-conduce-agentia-domeniilor-statului-cu-girul-lui-petre-daea/) iar cea care-l dirijează pe Sava și îl împinge să cocoațe în fotoliul lui Daea este Andreea Constantinescu, prietena lui George Sava (Cine conduce Agenția Domeniilor Statului cu girul lui Petre Daea).

Dar, potrivit informațiilor noastre, cele mai mari șanse le are fostul secretar de stat din era PSD de la Ministerul Agriculturii condus atunci de Petre Daea, Daniel Botănoiu. Acesta a reușit să-l convingă pe Paul Stănescu să-l susțină, dându-i asigurări că va face numai ce vrea baronul de Olt, inclusiv să-i rezolve acea problemă cu terenurile pe care le dorește prin județul Constanța.

Așadar, Petre Daea defilează azi prin Buzău la braț cu cel care vrea să îi ia locul, adică George Sava, dar Paul Stănescu îl cam vrea pe Daniel Botănoiu.  

Citeste si Logica lui Daea: Avem aceeași producție de lapte ca în ’89, dar cu jumătate mai puține vaci

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...